hotness 0
News

Geniet van korting op Explorer of Yggdrasil

Gepost door

We hebben in nieuwsberichten wel eens aangehaald hoe uitgever Kagura Games doorgaans RPGMaker-spellen vertaalt die gefocust zijn op erotische content. En in grote lijnen is Explorer of Yggdrasil daar geen uitzondering op.

Dit spel van Black Train is echter geen turn-based-ervaring, maar een soort hybride-systeem waarvoor je gewoon in de overworld blijft. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Dan kun je nu met korting zelf het antwoord daarop vinden. Explorer of Yggdrasil is namelijk in de eerste week 10% goedkoper, waardoor je geen € 16,79, maar € 15,11 betaalt op zowel Steam als de Kagura store, terwijl MangaGamer $19.95 verlaagt naar $17.95. Maar daar de Adult Patch vooralsnog niet beschikbaar is, kun je enkel de pikante inhoud zien via laatste twee.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, MangaGamer, Kagura Games of Black Train, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Geniet van korting op Explorer of Yggdrasil"