Geniet van nog meer mobiele games met de Nokia 7.1-deal van iBOOD

Mobiele games zijn op sommige momenten best handig. Ze staan op een apparaat dat je toch al bij je hebt, kosten vaak (nagenoeg) niets en er een gigantisch aanbod. Maar mobiel gamen is meestal wel een aanslag op je batterij.

Met de Nokia 7.1 heb je hier minder last van. Deze Android-telefoon heeft namelijk een batterij van 3060 mAh, waarmee je extra lang door kan gaan. En dankzij Android 9.0 en gegarandeerde OS-updates gedurende minimaal twee jaar, weet je zeker dat je voorlopig ook nog wat te doen hebt in de trein.

Mocht je interesse gewekt zijn, dan zal je blij zijn om te horen dat we niet zomaar dit bericht schreven. De Nokia 7.1 is namelijk enkel vandaag afgeprijsd op iBOOD. In plaats van de reguliere € 339,-, betaal je nu € 179,95. Dat is maar liefst 47% korting! Maar zoals altijd geldt: op is op.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Nokia of iBOOD, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: iBOOD

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner