hotness 0
News

GENSOU Skydrift scheurt volgende maand naar PlayStation mét nieuwe karakters

Gepost door

Touhou Project-racer GENSOU Skydrift, gemaakt door een studio onder leiding van een voormalig Mario Kart-ontwikkelaar, komt volgende maand naar de PlayStation 4 én PlayStation 5. Dit mocht GameQuarter vernemen middels een persbericht.

Dat het spel naar meer platformen komt is natuurlijk altijd goed nieuws, maar zelfs zij die de game reeds spelen op Steam of Switch kunnen de gebeurtenis vieren. Met deze release worden immers twee karakters toegevoegd, Alice Margatroid en Rin Kaenbyou, die op dezelfde dag ook als gratis updates naar de andere versies van het spel komen. Ontwikkelaar illuCalab hoopt zo zo veel mogelijk mensen aan te spreken.

''Racing games kunnen intimiderend zijn om in te stappen, maar een game gemaakt door fans en met een schattige en kleurrijke cast kan dat beeld veranderen,'' vertelt Lead Developer EIKI. ''GENSOU Skydrift mixt het beste van het geliefde genre met de magie en verhalen van het Touhou Project om een game te maken die diepgang en strategie verstopt onder een simpel aanzicht.''

           

0 reacties op "GENSOU Skydrift scheurt volgende maand naar PlayStation mét nieuwe karakters"