hotness 0
News

Gerucht: Breath of the Wild launchtitel in VS, Mother 3 ook naar Switch

Gepost door

Laura Dale, inmiddels bekend van de vele Nintendo Switch-geruchten, heeft aangegeven dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild toch een launchtitel gaat zijn. Ook zou Mother 3 12 januari aangekondigd worden om uit te komen op de Switch.

Een tijdje terug gingen de geruchten dat de game toch niet de lancering ging halen, maar uit zou komen in juni. Naast Gamestop en GAME die Breath of the Wild adverteren als een release in maart, claimt Laura Dale nu ook dat de game zeker weten als launchtitel uitkomt.

Wellicht slecht nieuws voor ons, is dat volgens Dale de informatie van Amerikaanse bronnen komt, waar ze eerst hoorde van Europese bronnen dat de game de lancering niet zal halen. Dit zou wellicht kunnen betekenen dat de game eerder uitkomt in de VS, maar hier valt nog niets definitief over te zeggen. Daarnaast duidt een gelekte foto van het Japanse Corocoro op een release in de lente buiten de VS.

Tot slot geeft Laura Dale aan te hebben gehoord dat Mother 3, die in 2006 naar de Gameboy Advance kwam in Japan, aangekondigd wordt op 12 januari voor de Switch. Het zou gaan om een release op de Virtual Console in het tweede kwartaal van 2017. Op 12 januari houdt Nintendo een evenement waar we de prijs en games voor de nieuwe console gaan zien.

 


0 reacties op "Gerucht: Breath of the Wild launchtitel in VS, Mother 3 ook naar Switch"