hotness 0
News

Gerucht: dock Nintendo Switch zorgt voor betere prestaties zonder extra hardware

Gepost door

Nintendo heeft na de aankondiging van de Switch gezegd dat de dock, die het beeld naar de televisie stuurt, geen extra hardware kent om de games beter te laten draaien. Volgens bronnen van Let’s Play Videogames klopt dit, maar zorgt de dock op een andere manier voor betere prestaties.

De betere prestaties zouden komen vanuit de tablet zelf, die bij het opladen in de dock via USB-C op een hogere kloksnelheid zou draaien. Het opladen zorgt er samen met een smal koelsysteem aan de zijkant van de dock voor dat de Switch op een televisie 1080p beelden kan weergeven. Het ventilatiesysteem van de tablet zelf zou aan de achterkant openblijven, terwijl de dock aan de zijkant helpt met koelen.

Ook zegt de website dat de dock op deze manier goedkoop te produceren is en dat deze na enige tijd na de launch los verkocht zullen gaan worden. Op deze manier kan de Switch op meerdere televisies in een huis worden aangesloten, net zoals dat zal gebeuren op 13 januari op de verschillende events van Nintendo. In Parijs, New York en Tokio wordt de Switch getoond en kan deze volgens de bronnen op iedere dock worden aangesloten.

0 reacties op "Gerucht: dock Nintendo Switch zorgt voor betere prestaties zonder extra hardware"