hotness 0
News

Gerucht: Driveclub en Uncharted 4 onderdeel van E3 line-up Sony

Gepost door

Met de E3 in Los Angeles in aantocht is er weer een kans voor Nintendo, Microsoft en Sony om zichzelf op de kaart te zetten. Door een goede persconferentie neer te zetten kan het volk zich tegen je gaan keren, maar het effect kan ook positief zijn. Zowel Sony als Microsoft zijn al druk bezig met het voorbereiden van de perspraatjes. Driveclub en Uncharted 4 zouden zo maar eens voor Sony het werk kunnen verrichten.

De PS4-exclusives staan hoog op het verlanglijstje van menig gamer. Iets wat vooral bij Uncharted 4 het geval is. Na drie succesvolle delen op de PlayStation 3 smacht de PS3-gamer naar een vervolg en Naughty Dog staat bekend om kwaliteit af te leveren. Shinobi602, een bekende insider, gaat er van uit dat Uncharted 4 wordt getoond tijdens het evenement in Los Angeles.

Driveclub is al enige tijd in ontwikkeling, maar werd meermaals uitgesteld. Inmiddels is ontwikkelaar Evolution Studios weer op de goed weg en zou er gameplay kunnen worden getoond, wanneer de E3 begin juni van start gaat. Tenminste, dit is waar insider Tidux van uit gaat.

0 reacties op "Gerucht: Driveclub en Uncharted 4 onderdeel van E3 line-up Sony"