hotness 0
News

GIGABYTE onthult nieuwe AORUS gaming-laptops

Gepost door

Hardware-fabrikant GIGABYTE heeft twee nieuwe modellen aangekondigd in diens mid-range gaming laptop-lijn AORUS: de AORUS 5 vB en AORUS 7vB. Deze laptops leggen de nadruk op een prettige visuele ervaring, welke ze kunnen bewerkstellingen door een gloednieuw koelingssyteem.

Volgens een persbericht dat GameQuarter heeft mogen ontvangen, zullen de beide laptops gebruik maken van een tiende generatie Intel i7 processor en een NVIDIA GeForce RTX 20-series grafische kaart, waarmee de laptops naar verluidt Real Time Ray Tracing en DLSS-technologie kunnen gebruiken in combinatie met een IFS FHD display en 144hz refresh rate. En dat alles met een laag energieverbruik en aangename temperatuur van het apparaat.

Klinkt dit alles te mooi om waar te zijn? Dat vonden wij ook. Volgens documenten die wij kregen kan dit echter gedaan worden dankzij het WINDFORCE Cooling System, bestaande uit vier ventilatoren en vier heat sinks, die 150W aan effectieve hitte kunnen afvoeren. Maar neem vooral niet ons woord klakkeloos aan, de spec sheets kun je namelijk hieronder vinden.


0 reacties op "GIGABYTE onthult nieuwe AORUS gaming-laptops"