hotness 0
News

Glitch laat spelers naakt door Red Dead Redemption 2 rennen

Gepost door

Iedere gamer heeft er wel eens van gehoord: de beruchte en niet bestaande glitch of cheat voor de oude Tomb Raider-games, die je in staat zou stellen om als een naakte Lara Croft door het level te rennen. Een soortgelijk verhaal deed nu de rondte over Red Dead Redemption 2, maar blijkt ditmaal zowaar op waarheid te berusten.

De glitch werd aan de wereld getoond door een Reddit-gebruiker die zich $10Px noemt. Nu is Reddit natuurlijk geen betrouwbare bron, ware het niet dat de gamer niet enkel stap voor stap kon uitleggen hoe de glitch te repliceren valt, maar ook nog beeldmateriaal kon aanleveren als bewijs. Ook daarin laat hij stapsgewijs zien hoe je Arthur uit de kleren krijgt.

Alvorens je de video gaat kijken, willen we een belangrijke waarschuwing meegeven: door de dingen die je moet doen om de glitch te triggeren, is het nodig dat je dit tijdens een specifieke verhaalmissie doet die richting het einde van de game op je pad komt. De video bevat hierdoor spoilers, wat tevens de reden is waarom wij niet hier schrijven wat je moet doen. Verder rent natuurlijk iemand in zijn naakte reet over het scherm, wat de video niet bepaald safe for work maakt. Een kleine Arthur zien we echter gelukkig niet. Als laatste kan deze glitch je savefile slopen, waardoor het verstandig is een aparte save te gebruiken.

0 reacties op "Glitch laat spelers naakt door Red Dead Redemption 2 rennen "