God of War krijgt een releasedate en drie special editions

God of War (PS4)
20/04/2018
Hack and slash
nee
PlayStation 4

Gisteren schreven we al een stukje over de gloednieuwe Kratos die we zien in de story trailer van God of War voor PlayStation 4. In ons enthousiasme misten we echter per abuis dat de trailer nog iets veel belangrijkers liet zien: een releasedate. Dat maken we vandaag goed.

Om dus maar eerst even de open deur alsnog in te trappen: God of War verschijnt hier op 20 april 2018 en komt in meerdere varianten. Sony heeft namelijk maar liefst drie verschillende special editions voor de game onthuld.

De eerste van deze edities heet simpelweg de God of War: Limited Edition en bevat naast de game de volgende extra's:

  • Steelbook
  • Artbook
  • Dynamisch thema voor PlayStation 4
  • Death's Vow armour set
  • Exile's Guardian Shield

De inhoud van deze editie komt grotendeels overeen met de Digital Deluxe Edition, die ook het thema, de uitrusting en het schild aan spelers geeft. Hiernaast krijgen ze ook een digitale versie van het artbook en een digitale comic van Dark Horse Comics.

De echte klapper bewaarden we natuurlijk. De God of War: Collector's Edition bevat alles van de vorige twee sets en voegt daar twee houtsnijwerken van de Nuldra Brothers aan toe, evenals een bijna 23 centimeter hoog beeldje van Gentle Giants, waarop we Kratos en zijn zoontje zien. Hiernaast krijgen spelers ook nog een lithograph én een stoffen kaart van de spelwereld.

Bron: GameQuarter

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner