hotness 0
News

Gran Turismo voor PS4 onvermijdelijk, Vita-versie onzeker

Gepost door

Sony verraste vriend en vijand toen het bekend maakte dat Gran Turismo 6 niet voor de PlayStation 4 maar de goede oude PlayStation 3 uitkwam. Een PlayStation 4-versie is echter onvermijdelijk verklaarde Shuhei Yoshida van Sony tegenover IGN. Voor de Vita ziet het er echter minder goed uit.

''De Vita is een erg krachtig draagbaar systeem, maar niet zo krachtig als de PlayStation 4. Zoals je kan zien als je naar Gran Turismo 6 kijkt, gebruikt het het uiterste van de PlayStation 3. Dus het gaat heel lastig worden om Gran Turismo 6 op de Vita te krijgen. Maar als we het over Vita support hebben, denk ik eerlijk gezegd dat het niet mogelijk is alles in een Vita-game te krijgen. Er is dus niets wat ik er nu concreet over kan zeggen,'' aldus Shuhei.

Behalve de Vita werd ook de PlayStation 4 aangehaald. Shuhei had immers al eens een hint laten vallen dat de game ook next-gen zou gaan. Hij liet weten dat Gran Turismo 6 die next-gen gaan logisch is aangezien Polyphony Digital zich eigen aan het maken is.

0 reacties op "Gran Turismo voor PS4 onvermijdelijk, Vita-versie onzeker"