Grand Theft Auto: Online krijgt forse nieuwe update

Op 15 december zal Grand Theft Auto: Online voor het eerst in diens bestaan een solo Heist toevoegen in de vorm van de Cayo Perico Heist, waarvoor spelers mogen afreizen naar een gloednieuwe exotische locatie.

Fanatieke groepsspelers hoeven niet teleurgesteld te zijn, want hoewel het mogelijk is om deze Heist in je eentje te voltooien, mag je ook maximaal drie medespelers op sleeptouw nemen. En die hulp ga je nodig hebben. In Cayo Perico is de taak aan jou om een van de zwaarst beveiligende priv√©-eilanden binnen te vallen, te dealen met de bewakers die tot aan de tanden aan bewapend zijn √©n te ontsnappen met bewijs van de misdaden (en natuurlijk gesloten loot).

Cayo Perico is niet enkel de eerste Heist die je alleen kunt tackelen, maar volgens een persbericht van Rockstar is het ook nog de grootste. Daarom krijg je nieuwe voertuigen en wapens tot je beschikking, al kun je ook gewoon genieten van een nieuw radiostation met meer dan honderd nieuwe nummers of de nieuwe sociale ruimtes met nieuwe DJ's. Oh, en dan is er ook nog een zwaarbewapende onderzee√ęr...

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner