hotness 0
News

Gratis en betaalde toevoegingen aan Ryse Son Of Rome

Gepost door

Vanaf vandaag is er een update downloadbaar voor Ryse: Son Of Rome. In de update zitten twee nieuwe features die gratis beschikbaar zijn voor de multiplayer. Daarnaast is er ook de Colosseum Pack DLC te downloaden, daar moet je wel $3.99 voor over hebben. Mensen met een Season Pass krijgen de Colosseum Pack gratis.

In de multiplayer nemen twee gamers de uitdaging aan om samen hordes aan vijanden te verslaan. Tijdens die gevechten verandert de omgeving meerdere malen. Vanaf nu wordt daar ook een turret aan toegevoegd. Deze turret blijft pijlen op de spelers schieten totdat zij het voor elkaar krijgen om deze te vernietigen. Ook worden er bonussen toegevoegd die opgepakt kunnen worden door de gladiatoren. Nadat zij dit hebben gedaan wordt er een boost gegeven aan hun health of focus.

De echte grote veranderingen worden echter uitgevoerd in de betaalde DLC. Daarin worden namelijk twee nieuwe arena's toegevoegd: Henge en Ascension. Henge speelt zich af in een bos waarin een heiligdom gevestigd is. Spelers moeten hierbij hordes aan barbaren verslaan zodat deze locatie in de handen van Rome valt. De tweede arena is echter compleet anders. In Ascension moeten spelers namelijk zich heen vechten door de vlammen en lava van de onderwereld, die geregeerd wordt door Hades.

Naast de twee nieuwe maps worden er ook twee nieuwe gladiatoren toegevoegd aan de multiplayer. Zo kan er na het downloaden de DLC gevochten worden als Commodus, de zoon van keizer Nero die bekend staat om zijn gouden borstplaat. Ook de Romeinse Centurion is speelbaar na het kopen van de Colosseum Pack.

0 reacties op "Gratis en betaalde toevoegingen aan Ryse Son Of Rome"