hotness 0
News

Gratis games met PlayStation Plus onthuld voor september

Gepost door

Zoals we gewend zijn van Sony krijgen PlayStation Plus-abonnees elke maand een aantal gratis games. Zojuist heeft het bedrijf achter PlayStation onthuld wat leden deze maand gratis zullen krijgen.

PlayStation 4-bezitters met een PlayStation Plus-abonnement zullen deze maand weer twee games zonder enige kosten aan hun collectie kunnen toevoegen. De eerste titel is Velocity 2X, een shoot 'em up met een futuristische setting. Als tweede komt Sportsfriend gratis beschikbaar voor PlayStation Plus-leden, een local multiplayer game met minigames.

PlayStation Allstars Battle Royale en Hoard komen gratis beschikbaar op de PlayStation 3 wanneer je beschikt over een PlayStation Plus-abonnement. Die eerste titel kun je beschouwen als een Super Smash Bros., maar dan met bekende personages van de PlayStation. Hoard is een multiplayer strategy game.

TxK is de eerste game die PlayStation Vita-bezitters gratis krijgen. Het is moeilijk om uit te leggen wat voor soort game dit is, kijk daarom vooral de launch trailer. Naast TxK komt ook Joe Danger gratis beschikbaar op de PlayStation Vita, welke hieronder te aanschouwen is.

0 reacties op "Gratis games met PlayStation Plus onthuld voor september"