hotness 0
News

Gratis games op Xbox voor augustus onthuld

Gepost door

Zie je al de bodem van je schatkist? Is je budget voor games op? Geen probleem, want Microsoft helpt je graag. Elke maand geeft het bedrijf vier games gratis weg. Welke games in augustus gratis zullen zijn, is vandaag bekendgemaakt. Om onderstaande games gratis te kunnen krijgen, heb je slechts één ding nodig: een Xbox Live Gold-abonnement.

De eerste game die gratis is op de Xbox One is Crimson Dragon, welke bij de lancering van de Xbox One verscheen. Crimson Dragon is een shooter die zich afspeelt in een fantasy wereld. De game is de spirituele opvolger van Panzar Dragoon.

Xbox One-bezitters kunnen bovendien deze maand gratis Strike Suit Zero: Director's Cut downloaden. Deze door Kickstarter gefinancierde game plaatst spelers in een ruimteschip waarin zij het moeten opnemen tegen andere schepen in ruimtegevechten.

Van 1 augustus tot en met 15 augustus zal Motocross Madness gratis zijn op de Xbox 360. De naam zegt eigenlijk alles al: dit is een motorcross game. Verken grote maps met je motor of speel samen met vrienden, het kan allemaal in deze game.

Na Motocross Madness is een grotere titel aan de beurt: Dishonored. Van 16 augustus tot en met 31 augustus kunnen Xbox 360-bezitters deze action adventure game gratis downloaden. Niet gedetecteerd worden is cruciaal in deze game om de prinses te kunnen beschermen.

0 reacties op "Gratis games op Xbox voor augustus onthuld"