hotness 0
News

Gratis verhalende DLC voor kopers Assassin's Creed: Unity door problemen bij lancering

Gepost door

Ubisoft heeft zojuist aangekondigd dat kopers van Assassin's Creed: Unity gratis de DLC Dead Kings kunnen downloaden zodra deze verhalende downloadable content gelanceerd is. Dit doet de uitgever door de vele problemen bij de lancering van de nieuwste Assassin's Creed-game. Mensen die de Season Pass van Assassin's Creed: Unity al in het bezit hadden voor 18:00 vandaag kunnen kiezen uit een gratis Ubisoft-game.

Problemen met de framerate, bugs en crashes kwamen bij veel spelers van Unity maar al te vaak voor. Om die reden doet Ubisoft aan alle kopers van Assassin's Creed: Unity de Dead Kings DLC cadeau. Een releasedatum heeft deze downloadable content nog niet, maar zodra de DLC lanceert zal het gratis zijn voor iedereen die Unity in het bezit heeft.

De echte geluksvogels zijn de mensen met een Season Pass. Zij mogen namelijk één gratis Ubisoft-game uitkiezen, en dan gaat het zeker niet om de minste titels. Bezitters van een Season Pass kunnen namelijk kiezen uit The Crew, Far Cry 4, Watch_Dogs, Assassin's Creed: Black Flag, Rayman Legends en Just Dance 2015. Op het moment zijn deze games nog niet gratis aan te vragen, maar zodra dat wel het geval is maakt Ubisoft dat bekend. Echt duidelijk maakt Ubisoft het echter niet hoe deze games aan te vragen zullen zijn.

Tegelijkertijd met deze onthulling heeft Ubisoft ook bekendgemaakt dat de Season Pass vanaf vandaag niet meer verkrijgbaar zal zijn. Dit heeft uitgever gedaan omdat de Season Pass geen toegevoegde waarde meer heeft. Assassin’s Creed Chronicles: China zal los te kopen zijn zodra deze gelanceerd is. Mensen die de Season Pass eerder dan vandaag hebben aangeschaft zullen natuurlijk nog steeds gratis deze DLC kunnen downloaden zodra deze beschikbaar is.

0 reacties op "Gratis verhalende DLC voor kopers Assassin's Creed: Unity door problemen bij lancering"