hotness 0
News

GRID: Autosport komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One

Gepost door

Vanmiddag werd GRID: Autosport aangekondigd voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Veel gamers zullen er ongetwijfeld raar van hebben opgekeken dat deze racegame niet uitkomt op de PlayStation 4 en de Xbox One. We hoeven ons echter geen zorgen te maken, GRID: Autosport komt namelijk in een onbepaalde tijd uit op de next-gen consoles.

In een interview met IGN geeft Codemasters aan dat bij GRID: Autosport dezelfde engine wordt gebruikt als bij GRID 2. De ontwikkelaar wilde niet een game uitbrengen op de PlayStation 4 en Xbox One die daar niet gemaakt voor was en koos daarom voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Toch betekent dit niet dat GRID: Autosport uiteindelijk niet verschijnt op de next-gen platformen, zo blijkt op NeoGAF.

Op het welbekende forum NeoGAF geeft Codemasters aan dat zij eerst de game af willen krijgen op de PlayStation 3 en Xbox 360 en daarna pas willen beginnen aan een next-gen versie. Wanneer ze eenmaal beginnen aan een next-gen versie willen ze die ook echt nex-gen maken. Dit betekent dat ze dat project niet willen afraffelen waardoor er een versie komt met 720p en 30 frames per seconden.

0 reacties op "GRID: Autosport komt ook naar de PlayStation 4 en Xbox One"