Grootte Call of Duty loopt helemaal uit de hand

Call of Duty: Black Ops Cold War
13/11/2020
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Iedereen die Call of Duty: Modern Warfare en daarmee ook Warzone heeft gespeeld, weet dat Activision inmiddels een naam heeft opgebouwd wat betreft de grootte van haar spellen. Niet zelden kon je avondje Call of Duty niet doorgaan omdat je nog een gigantische update moest downloaden. Inmiddels lijkt het onoverkomelijk een feit: Call of Duty spelers moeten keuzes gaan maken.

Activision laat namelijk weten dat het eigenlijk niet meer mogelijk is om Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone op één PS4 te herbergen. Zeker niet als het gaat om de originele PS4 met een harde schijf van 500 GB. Voor het nieuwe seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone is er weer een nieuwe update die moet worden gedownload. De update lijkt met 17 GB bescheiden, maar wanneer de update binnen is begint het echte werk. Data wordt gekopieerd en dat is veel meer dan de oorspronkelijke 17 GB.

Er lijkt dus niets anders op te zitten dan keuzes te maken of je HDD te vervangen. Je kunt er ook voor kiezen een externe HDD aan te sluiten op je PlayStation 4.

Bron: Activision

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner