hotness 0
News

GTA Online bonuses: 23 tot en met 29 september

Gepost door

Nieuwe week, nieuwe speeltjes! Rockstar geeft elke week een update aan GTA Online voor PC, Xbox One en PS4. Elke keer wordt er een nieuwe "playlist" uitgelicht en zijn er diverse aanbiedingen. Vanaf vrijdag 23 september staat het in het teken van Lamar Davis.

Deze week krijg je dubbele ervaringspunten en dat geldt voor alle Lamar Davis- en Entourage-missies. Mocht je het gemist hebben: Lamar Davis wil graag de nieuwe koning worden van Los Santos, ten nadele van de bendes die al bestaan in de wereld van GTA V. Entourage-missies zijn ook voorzien van deze bonus en draaien om het in leven houden van VIP's met Bodyguards.

Verder kan je wederom 25% korting verwachten op een selectie voertuigen. Tot 29 september krijg je korting op de Progen T20, Pegassi Zentorno, Emperor ETR1 en de Gallivanter Baller (Standard & Armored). Ook de volgende helikopters en vliegtuigen gaan in de aanbieding: Luxor, Luxor Deluxe, Swift, Swift Deluxe en Volatus.

Voor de snelheidsduivels onder ons wordt het weer een goede week: dubbele ervaringspunten en geld voor de Stunt Races Chiliad, Plummet, Canyon Crossing en Vespucci. Tenslotte is de Premium Race deze keer "East Coast", waar je flink kan verdienen terwijl je geniet van het zicht op de oceaan.

0 reacties op "GTA Online bonuses: 23 tot en met 29 september"