hotness 0
News

GTA: Online mod laat spelers elkaar verkrachten

Gepost door

GTA: Online laat spelers toe om hun eigen criminele empirium op te bouwen. Sommige spelers overschrijden echter bepaalde grenzen via mods. Er is bijvoorbeeld een mod die het toestaat om andere spelers te verkrachten.

De mod is in het leven geroepen om de online communinty van games te trollen en is dan ook niet verbonden aan Rockstar Games. De mod laat het toe om je karakter en de omgeving dusdanig te manipuleren zodat deze zich vergrijpen aan onschuldige spelers op een erg seksuele manier.

Om zo'n mod te ontwikkelen moet een speler met de game engine kunnen rommelen, wat een ban kan opleveren. Via Reddit kwam de mod aan het licht. Een gebruiker werd namelijk verkracht door een speler genaamd DEEPER_IN_DA_ASS (toepasselijk). De gebruiker ging vervolgens in gesprek met Patricia Hernandez van Kotaku.

Hernandez verteld dat zulke 'ontmoetingen' zeldzaam zijn, maar dat er video's op YouTube staan waarbij hackers andere spelers seksueel lastig vallen in de game. Ook hint ze naar Rockstar dat deze wederom een grote schoonmaak dient te houden.

Waar gaat het heen met de wereld?

0 reacties op "GTA: Online mod laat spelers elkaar verkrachten"