Guild Wars 2 is vanaf nu free-to-play

Guild Wars 2
28/08/2012
MMORPG
ja
PC

Guild Wars 2, de populaire MMORPG van ontwikkelaar ArenaNet, is vanaf heden gratis te spelen voor iedereen met een PC en interverbinding die voldoende zijn om de game te draaien. Dit maakte een woordvoerder van de ontwikkelaar bekend op PAX.

Mensen die de game al spelen hoeven zich niet druk te maken dat de game volledig wordt omgegooid door de verandering van het zakenmodel. Mike O'Brien, president van ArenaNet legde namelijk uit dat ze enkel de basis van de game gratis maken. Extra uitbreidingen, zoals het spoedig te verschijnen Heart of Thorns dienen nog steeds met harde duiten binnengehaald te worden.

''Als mensen verwachten dat we nu volop inzetten op het geld uit de zak van spelers kloppen, dat is niet waar dit om draait. Dit gaat erom dat we de basis-game beschikbaar maken voor iedereen, omdat we geloven dat als mensen van Guild Wars 2 gaan houden, ze Heart Of Thorns gaan kopen. We gaan niet veranderen hoe mensen cosmetische voorwerpen kopen of een hoop extra voorwerpen in de store plaatsen. Guild Wars 2 zal hetzelfde blijven als het altijd was.''

Bron: GameSpot

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner