Guild Wars 2 krijgt spoedig raids

Guild Wars 2
28/08/2012
MMORPG
ja
PC

Guild Wars 2 is al jaren uit, maar toch wachten spelers al die tijd al op een functie die ze belooft is: raids. Arenanet CEO Mike O'Brien liet echter weten dat ze er dan toch nu echt aankomen.

Helaas weten we nog steeds niet wanneer de raids precies zullen komen, maar het zal na Heart Of Thorns zijn. Deze expansion van de game verschijnt op 23 oktober, dus met een beetje geluk kunnen we nog voor het einde van het jaar met raids aan de slag.

In raids ga je met maximaal negen andere spelers gloednieuwe eindbazen te lijf, met alle gevaren van dien. Het spreekt echter voor zich dat aan dit risico ook gigantische beloningen verbonden zitten. En die gaan niet verdwijnen, hoe goed je ook bent en hoe vaak je ze ook doet.

''Op het moment dat we de eerste raid in Guild Wars 2: Heart Of Thorns activeren, zullen spelers al snel ontdekken dat onze raids er niet op zitten te wachten om plezier te hebben, noch om je eindeloos gear te laten grinden. Er zijn geen dingen die je hoeft te doen voor de raid en ze zullen niet irrelevant worden of zelfs echt makkelijker na een nieuwe tier met gear of een verhoogde level cap,'' aldus Colin Johanson, game director van Guild Wars 2.

''Er zal geen woestenij van vergeetbare raids achterblijven als we doorgaan om het systeem uit te breiden. Als spelers een raid voltooien en de eindbaas verslaan zal dat een betekenisvol evenement voor ze zijn dat zal blijven hangen bij ze, hun guild, hun vrienden en elke speler die leert dat zij hem hebben gehaald.

Onze versie van raids zullen typisch Guild Wars 2 zijn, waarbij rekening wordt gehouden met het action based combat system van de game om User Interface-staren te vervangen met actieve strategie zoals wapen en ability veranderingen terwijl je vecht, skills combos, dodge rolling en de juiste positie innemen en de mogelijkheid voor elke class om te healen. Ze vertrouwen niet op de conventionele tank, healer en damage dealer driehoek om uitdagingen aan te gaan. In plaats daarvan moeten alle spelers in een groep hun best doen om support te bieden, controle te nemen en schade te doen in aanvaringen, zodat de groep kan slagen.''

 

Bron: GameSpot

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner