Guild Wars 2 krijgt World VS World-toernooi

Guild Wars 2
28/08/2012
MMORPG
ja
PC

In Guild Wars 2 kunnen servers het tegen elkaar opnemen in gigantische veldslagen die men World VS World noemt. Spelers prijzen het concept met regelmaat, wat mogelijk de aanleiding is geweest om een World VS World toernooi op te zetten die begin oktober van start gaat.

Vanaf 4 oktober gaan matches van start en zullen spelers ingedeeld worden in een van de 24 Amerikaanse of 27 Europese servers. De verdeling is afhankelijk van het speelgedrag en de rating voor de start van het toernooi. Het is tijdens de zeven weken die volgen dan ook niet mogelijk te wisselen.

Elke wereld zal het in deze periode minimaal een keer moeten strijden tegen elke andere wereld, waarbij punten voor de toegekend afhankelijk van de positie aan het einde van de match. Wie aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft wint uiteraard. Het leuke is echter dat de prijzen niet vaststaan, maar van verschillende factoren afhankelijk, zoals de marge verschil waarmee je wint. Bovendien zullen er wekelijks bonusitems worden uitgekeerd aan alle spelers die binnen zeven dagen inloggen.

Bron: Guild Wars 2

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner