Guilty Gear -Strive- verschijnt in april

Guilty Gear -Strive- zal op 9 april 2021 verschijnen voor PC, PlayStation 4 en PlayStation 5 met een drie dagen durende Early Access ervoor voor zij die de Deluxe en Ultimate Editions hebben gekocht.

Als je er zeker van wil zijn dat je in die Early Access zit, kun je nu een van de twee PlayStation-versies bestellen bij een game-boer naar keuze. Of, als je voorkeur uitgaat naar een digitaal exemplaar, wacht je nog even, daar de digitale versies nog niet live staan.

Mocht het je niet duidelijk zijn welke meerwaarde de verschillende edities hebben? Geen probleem! Wij vertellen het je graag. -Strive- komt in drie smaakjes. Standard is precies dat: Standaard. Deluxe daarentegen geeft je de eerste Season Pass waarmee je vijf extra karakters, twee extra stages en extra kleuren krijgt. Hiernaast is deze Season Pass de enige manier om een later in 2021 verschijnende Side Story te zien. En natuurlijk zijn er die drie dagen eerdere toegang, waarin je dertien karakters mag uitproberen en de proloog van het verhaal kan beleven.

Daar die Early Access en Season Pass zo belangrijk zijn, vind je ze ook terug in de Ultimate Edition. Maar je krijgt ook een digital artbook, digital soundtrack, extra kleurpakket en een dynamic theme (PlayStation 4 only). Deze Ultimate Edition verschijnt niet op Steam. Daarmee weet je alles wat je moet weten, dus kun je met een gerust hart deze announcement trailer van de releasedate bekijken.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner