hotness 0
News

Haal alle Muv-Luv games nu in een klap in huis met de Triple Threat-bundel

Gepost door

Als het aankomt op visual novels, lijkt het er soms op dat gamers er enkel van kunnen houden of het kunnen haten. Gelukkig is in werkelijkheid echter niets zo zwart-wit. En daarom willen we graag iedereen wijzen op de Muv-Luv Triple Threat-bundel.

De reden hiervoor is simpel: Muv-Luv is een van de best ontvangen visuals novel series aller tijden en daarmee het perfecte testritje voor zij die twijfelen of ze het genre wat gaan vinden of niet. En ondergetekende kan zich hierin vinden. In mijn recensie noemde ik Alternative, het derde deel in de serie, immers ''een hartverscheurend meesterwerk''.

Wees gewaarschuwd dat een reputatie als deze betekent dat de games zelfs in een bundel niet bepaald goedkoop zijn. Na verrekening van de korting betaal je immers nog steeds € 43,83 voor Muv-Luv (deel 1 en 2), Muv-Luv: Alternative (deel 3) en Muv-Luv: photonflowers* (collectie spin-off verhalen). Maar als je dat er voor overhebt, heb je nog één dag de tijd om toe te slaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door âge, Valve of Sekai Project, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Haal alle Muv-Luv games nu in een klap in huis met de Triple Threat-bundel"