hotness 0
News

Halo 4 Game of the Year Edition bevestigd

Gepost door

Halo is één van de grotere franchises die te vinden is op de Xbox. De avonturen van Master Chief hielden en houden menig gamer in hun ban, waardoor de serie nog steeds loopt. Met alle DLC die tegenwoordig voor iedere game uitkomt, raakt men nog weleens het overzicht kwijt. Ook loopt  soms het prijskaartje in zijn totaliteit te hoog op. Microsoft heeft dit ook begrepen.

Microsoft heeft namelijk laten weten dat er een nieuwe Halo 4 SKU zal verschijnen, inclusief alle DLC die tot nu toe is verschenen. Het bericht van een medewerker van Microsoft klonk als volgt:

"Een Game of the Year Edition van Halo 4 komt deze oktober. Met deze editie kent en biedt hoge waarde voor de fans die graag één van de meest succesvolste titel van 2012 willen spelen, inclusief alle DLC. Meer details verschijnen binnenkort, tijdens de livestream van de Halo Global Champioship Finals deze zondag."

Op basis van een gelekte afbeelding moet deze editie $50 gaan kosten, terwijl de editie content bevat die $80 waard is. Deze editie bevat het volgende:

  • Halo 4
  • Spartan Ops Season 1
  • War Games Map Pass
  • Halo 4 Champions Bundle
  • Pre-order and special edition exclusive bonus content

0 reacties op "Halo 4 Game of the Year Edition bevestigd"