hotness 0
News

Halo: Spartan Assault komt er nog deze maand aan

Gepost door

Halo: Spartan Assault zou deze maand nog worden gelanceerd. Het spel wordt een top-down action shooter die zich afspeelt in het bekende Halo-universum. Uniek is dat het spel enkel op Windows 8 en Windows Phone 8 te spelen zal zijn.

Fans van Halo moeten nog maar een tweetal weekjes geduld meer hebben voor ze een nieuwe Halo-game onder handen kunnen nemen met Halo: Spartan Assault. Het spel zal de wereld van Halo voor het eerst in de geschiedenis van de reeks naar touch-based toestellen brengen en speelt als een top-down action shooter.

Halo: Spartan Assault speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Halo 3 en Halo 4. In de top-down shooter duik je in de eerste opdrachten van het Spartan Ops-programma en krijg je een beter beeld van de oorlogen tussen de mensheid en de Covenant.

Halo: Spartan Assault is exclusief ontwikkeld door 343 Industries en Vanguard Games voor Windows 8 en Windows Phone 8. Het doel van de ontwikkelaars met Halo: Spartan Assault is om een vlotte spelervaring met een lage instapdrempel te creëren die zowel fans als nieuwkomers aan spreekt.

De release date staat gepland voor deze maand. Even stond zelfs op de officiële website van Halo: Spartan Assault te lezen dat de lancering voor vandaag was, maar dat nieuws werd al snel weer verwijderd.

0 reacties op "Halo: Spartan Assault komt er nog deze maand aan"