hotness 0
News

Hang de viking uit in de Assassin's Creed: Valhalla gameplay trailer

Gepost door

De grootste publiekstrekker van de Xbox 20/20 livestream was ongetwijfeld de gameplay reveal van Assassin's Creed: Valhalla. Mocht je de trailer gemist hebben, grijp dan nu je kans om hem hieronder te aanschouwen.

Ashraf Ismail, Creative Director van Assassin’s Creed: Valhalla laat weten: “Als ontwikkelaars zijn we altijd enthousiast om met nieuwe hardware te werken, omdat het ons meer mogelijkheden geeft om onze creativiteit te uiten. Assassin’s Creed is altijd betrokken geweest bij het verkennen van nieuwe technologieën en heeft altijd al gebruikgemaakt van de mogelijkheden van nieuwe consoles om zo de meest indrukwekkende ervaring mogelijk te maken. We zijn verheugd om nauw samen te werken met Microsoft om Assassin’s Creed: Valhalla naar de Xbox Series X te brengen”

Assassin’s Creed: Valhalla is in ontwikkeling bij Ubisoft Montreal, het team achter Assassin’s Creed IV: Black Flag en Assassin’s Creed: Origins. In de game bestuur je Eivor, een furieuze Viking die werd opgevoed met verhalen van strijd en glorie. Je neemt hem (of haar) mee naar een open wereld die in verzet komt tegen de donkere Engelse middeleeuwen. Dit doe je in deze titel ondermeer door het uitvoeren van raids, het uitbouwen van een nederzetting en het verkrijgen van meer macht en invloed.
 
Mocht je er alle vertrouwen in hebben dat deze game je weer vele uren historisch gaat vermaken, dan is er de optie om alvast een pre-order te plaatsen. Je ontvangt dan bij launch een extra missie: The Way of the Berserker. Hier sluit je aan bij een legendarische Noor op zijn zoektocht naar wraak.

           

0 reacties op "Hang de viking uit in de Assassin's Creed: Valhalla gameplay trailer"