hotness 0
News

Harada heeft het gehad met sommige Tekken-fans

Gepost door

Katsuhiro Harada, verantwoordelijk voor onder andere de Tekken-reeks, heeft op Twitter een flinke tirade losgelaten die gericht werd aan een aantal Tekken-fans.

Bij elk nieuw Tekken-deel wordt Harade lastig gevallen met verzoekjes of zelfs eisen die fans terug willen zien in het nieuwe deel. Tekken Tag Tournament 2 is hierop geen uitzondering. Hoewel Harada tot nu toe altijd de mensen netjes te woord heeft gestaan lijkt er iets geknapt te zijn.

"Voor je begint te klagen en te mekkeren denk ik dat je eens moet proberen om een stapje terug te zetten en de zaken objectiever moet proberen te bekijken. Ook volwassen worden moet je eens proberen". Dit antwoord gaf Harada aan een fan, als voorbeeld gaf hij dat fans zeurden om de oorspronkelijke stemacteurs, toen dit gebeurd was er echter geklaagd dat ze gewijzigd waren. Maar hij ging nog verder.

"Ik heb zelfs geluisterd naar al wie me bleef vragen om personages uit vorige games terug te brengen. Jullie zeggen vaak dat jullie 2 exemplaren zullen kopen, zolang het ontwikkelteam maar een personage terug brengt, maar doen jullie dat ook? Ik zal altijd instemmen met verzoekjes van de fans, maar ik kan niet bezig blijven met de negatieve fans, zeker als ze niet weten waarover ze spreken of zelfs niet nadenken over wat ze zeggen, maar wel blind blijven herhalen dat we dit en dat moeten terugbrengen. Na deze lange uitleg zou het mij verbazen als er nog steeds mensen zijn die het niet snappen. Bedankt om het al dan niet te begrijpen. Wat maakt het uit?"

 

0 reacties op "Harada heeft het gehad met sommige Tekken-fans"