Hearthstone's Felfire Festival gaat vandaag van start, hier is het schema

2014
niet beschikbaar
nee
PC, Mac, iPhone

Magic: The Gathering mag dan wel de onbetwiste kaartkoning van de fysieke tafel zijn, maar als het aankomt op digitale spellen moet Wizards of the Coast de nodige competitie dulden. En slechts weinig zijn zo groot als Hearthstone.

In die game begint vandaag het Felfire Festival. Blizzard heeft daarom besloten om een schema te publiceren, waarmee het spelers informeert over wat gaat komen. Een schema dat wij uiteraard graag met jullie delen:

  • 9 juni:¬†Piraten komen naar Battlegrounds, 17 nieuwe Minions en vier Helden worden toegevoegd
  • 16 juni: Aranna komt naar Battlegrounds als een early-acces held voor zij met Battleground perks
  • 17 juni: Een gratis nieuw avontuur, bestaande uit vijf hoofdstukken, wordt beschikbaar gesteld en leert ons meer over Aranna Starseeker, die erop uittrekt om met Illidan en de Demon Hunters Mecha-Jaraxxus neer te halen. Voltooi dit verhaal voor de Rusted Legion¬†Card Back.
  • 24 juni: De Burndown Tavern Brawl keert terug, waarin spelers elkaar bevechten met willekeurige decks en de verliezer het deck van de winnaar krijgt tot √©√©n deck overheerst. Of gebruik je eigen decks in nieuwe raids. Voltooi alle raids voor de Golden Kael‚Äôthas Sunstrider card en neem deel in de Brawl voor een Classic Pack
  • 30 juni:¬†Aranna is voor iedereen beschikbaar
  • 1 juli:¬†Rumbledown Tavern Brawl! Kies een Outland henchman van de raids van 24 juni en verdien een plekje in Mecha-Jaraxxus' leger. Ook hiervoor kun je een Classic Pack krijgen.

Van 17 juni tot 7 juli kun je bovendien ook een speciale Aranna Starseeker Bundle kopen, welk de titulaire heldin bevat, twintig Ashes of Outland packs én de Aranna card back.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner