hotness 0
News

Heavy Rain gaat niet geheel vrijuit

Gepost door

Heavy Rain ligt inmiddels in de winkels, maar niet alles loopt helemaal vlekkeloos. Op fora zijn er de afgelopen dagen veel klachten opgedoken over technische fouten, waaronder vastlopers, geluid dat niet overeenkomt en savedata die niet geladen kunnen worden. Dat terwijl Heavy Rain al sinds de releasedag een flinke patch heeft gekregen.

Sony zegt naar een oplossing te zoeken en raadt aan om bij het melden van de problemen zo veel mogelijk details te geven, zoals welke PS3 je in het bezit hebt en of je in SD of HD speelt. Problemen over Heavy Rain kun je onder andere hier kwijt.

Ondertussen wordt aangeraden de console niet uit te schakelen als het scherm zwart is. Er zijn namelijk ook wat klachten verschenen over autosaves die te lang duren.

Overigens moeten kopers van de Special Edition in verband met (nog meer) technische problemen tot 4 maart wachten voordat zij de officiĆ«le soundtrack in hun bezit kunnen hebben. Chronicle 1 en de dynamische thema zijn wel gewoon van het PlayStation Network te downloaden.

0 reacties op "Heavy Rain gaat niet geheel vrijuit"