hotness 0
News

''Heavy Rain is visueel oneven''

Gepost door

De Playstation 3 exclusive Heavy Rain heeft last van 'visuele oneffenheid', althans dat zegt CaptiveMotion stichter Mark Carson.

Hij zegt dat het spel brilliant en prachtig is maar ook dat de oneffenheden op grafisch vlak afbreuk doen aan de totale kwaliteit. Het ene moment is het spel een grafische uitblinker terwijl op het andere moment de gezichtsuitdrukkingen veel te kort komen. Zo'n grafische oneffenheden zijn jammer voor de industrie, maar aan de andere kant ook logisch door het beknopte tijdschema en de beperkte budgetten, aldus de man wiens bedrijf verantwoordelijk is voor de gezichtsuitdrukkingen van Alan Wake.

Toch steekt Carson het niet onder stoelen of banken dat hij graag had samengewerkt aan Heavy Rain. Alan Wake en Heavy Rain zijn twee verschillende producten die elkaar niet in de weg staan, meent Carson.

I would have loved to have worked with them on that project. I think we could have help with that. In the end it’s a very different product from Alan Wake and I think everyone will agree once it comes out.

In het interview werd ook snel duidelijk dat Carson Heavy Rain nog niet gespeeld had. Zelf beschikt hij noch over het spel, noch over een Playstation 3. Toch waren de talrijke reviews en video's genoeg om een mening te kunnen vormen.

Quantic Dream's Heavy Rain stond aan de top in de UK multi-platform gaming charts bij z'n release in februari. Alan Wake is beschikbaar vanaf 21 mei 2010 voor de Xbox 360.

0 reacties op "''Heavy Rain is visueel oneven''"