Heeft Resident Evil VIII op de PS5 een exclusieve feature?

TBA 2021
Survival horror
nee
niet beschikbaar

Zonder twijfel was de onthulling van Resident Evil: VIII er één waar menig gamer van smulde. De trailer zag er goed uit en lijkt dit keer werkelijk alles voor ons in huis te hebben, van weerwolven tot heksen. Onlangs werd al bekend dat de game enkel voor de PC, X series X en PlayStation 5 zal verschijnen. Bronnen laten nu weten dat de PlayStation 5 versie van het spel een interessant extraatje zal bevatten.

AestheticGamer, die eerder ook al onthulde waarom er geen PS4- en Xbox One-versie van het spel zou verschijnen, lijkt een exclusieve feature uit de doeken te doen. Resident Evil VIII zou op de PlayStation 5 namelijk PlayStation VR ondersteunen. De ontwikkelaar zou dan ook naar een stabiele 60 fps verlangen.

Heel erg verrassend zou de ondersteuning voor PlayStation VR niet zijn. Resident Evil VII: Biohazard ondersteunde ook PlayStation VR, en dat was een groot succes. Tot op de dag van vandaag kan deze VR game zich met recht tot één van de beste rekenen.

For anyone worried about RE8’s frame rate, don’t. The trailer played kinda’ weirdly on the stream, but the game does support PSVR from what I hear so they will be aiming for a stable 60fps.

 

Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties

Games Headliner