hotness 0
News

Heet jezelf welkom in het Xbox-kamp met deze Xbox One S-bundel

Gepost door

Hoewel al volop gespeculeerd wordt over de opvolger van de Xbox One, duurt het waarschijnlijk nog wel enkele jaren voordat die in de winkel ligt. Dat is dus geen reden om af te zien van het kopen van de console als je daar interesse in hebt.

Ook een interessante aanbieding hoeft geen bezwaar te zijn, daar die met regelmaat voorbijkomen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze nieuwe deal op Bol.com. Daar krijg je voor € 244,- de witte Xbox One S-bundel met twee controllers en Rocket League én nu tijdelijk een downloadcode voor FIFA 19. Als dat nog geen goed begin van je verzameling is, dan weet ik het ook niet meer. Vooral omdat je met de maand gratis Xbox Game Pass én Xbox Live Gold direct met allerlei games aan de slag kunt, buiten die twee die gratis meegeleverd worden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Electronic Arts, EA Sports, Psyonix, Microsoft of Bol.com, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Heet jezelf welkom in het Xbox-kamp met deze Xbox One S-bundel"