hotness 0
News

Hello Games plaatst controversiële tweet over No Man's Sky na hack

Gepost door

Hello Games plaatste vandaag een nogal controversiële Tweet, waarin stond: ‘No Man’s Sky was a mistake.’ Toen ook Sean Murray volgens Polygon verklaarde dat hij het bericht geplaatst heeft, maar dat hij is neergehaald door de rest van het team, leek de chaos even compleet.

Wat er exact gebeurd is, was even onduidelijk. Volgens Polygon heeft Murray gezegd dat hij het bericht heeft geschreven, maar tweets op zijn eigen account suggereren iets anders. Daar vraagt Sean Murray zich af of Hello Games’ account nog steeds gehackt is en zegt hij dat ‘als iets een vergissing was, dat dat het inloggen zonder tweetraps-verificatie was op LinkedIn.’ Daarnaast heeft Hello Games zojuist getweet dat alle tweets en mails geschreven door hackers, dus het lijkt erop dat het wederom een storm in een glas water is.

No Man's Sky krijgt veel kritiek krijgt wegens vermeende leugens van de ontwikkelaar, maar uiteraard zou Hello Games nooit een dergelijk bericht zelf plaatsen. Laten we hopen dat ze ervan geleerd hebben.


0 reacties op "Hello Games plaatst controversiële tweet over No Man's Sky na hack"