hotness 0
News

Hentai Girl in Space speel je niet voor de vrouwen

Gepost door

Meestal wanneer er weer een game op Steam verschijnt met het woord Hentai in de titel, dan weet je al hoe laat het is: een game die weinig meer is dan een gallery met tweedimensionale porno, verstopt onder een flinterdun laagje gameplay. Maar niet in Hentai Girl in Space.

In deze game zie je niet enkel niet daadwerkelijk naakte dames, daar ze geen geslachtsdelen of tepels hebben, maar de gameplay is zowaar de moeite waard. HGiS is namelijk een Arkenoid-kloon waar ze om de een of andere reden vrouwen in gepropt hebben. Waarom we jullie dit vertellen? Omdat de game nu in de aanbieding is.

Hentai Girl in Space kan jouw vreemde toevoeging aan je collectie zijn voor € 0,47, hetgeen 41% goedkoper is dan de reguliere prijs van € 0,79. Maar wel enkel als je hem voor 14 januari koopt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, 666999 of Hype Productionz, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Hentai Girl in Space speel je niet voor de vrouwen"