Het Chinese nieuwjaar dringt zelfs GWENT binnen

In de afgelopen week hebben we een stuk of vijf berichten geschreven over games in relatie tot het Chinese nieuwjaar. En allen hadden ze te maken met uitverkopen via verschillende websites. Sommige videogames spelen echter op een andere manier op het evenement in.

In GWENT kun je bijvoorbeeld rode enveloppen scoren door matches te winnen, die dingen als cardbacks, portretten, titels en verschillende materialen geven. Dit is gebaseerd op het gebruik om tijdens Chinees nieuwjaar een roodkleurige envelop met geld aan familie te geven.

Om het feest compleet te maken, speel je matches nu op een nieuwe achtergrond, die de rat toont die bij dit jaar hoort. En natuurlijk zijn ook speciale bundels en kortingen in de in-game shop. Komen we dus toch niet van die sales af...

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner