hotness 0
News

Het doek valt voor de Razer Game Store

Gepost door

In 2018 besloot hardwarefabrikant Razer dat zijn vleugels wilde spreiden en meer wilde doen dan het maken van muizen, toetsenborden en andere spullen die we gebruiken bij het gamen. Het sloeg daarom de handen ineen met Valve en Ubisoft als een third-party-verkoper van games.

Dit uitstapje is klaarblijkelijk niet zo succesvol geweest al gehoopt, hetgeen het bedrijf heeft doen besluiten om de stekker na tien maanden eruit te trekken. De Razer Game Store zal op 28 februari, om 13:00 uur, zijn spreekwoordelijke deuren sluiten.

In een officiële verklaring laat Razer weten dat het bevoorrecht was om dit avontuur te mogen ervaren en dat de vroegtijdige sluiting het gevolg was een herstructurering van het bedrijf. Tevens adviseert het spelers om ongebruikte keys te noteren voor de winkel sluit.

Spelers die een spel gereserveerd hebben via de Razer Game Store zullen hun bestelling gewoon ontvangen, terwijl Silver en Gold Rewards nog op andere wijzen gebruikt kunnen worden. Als het goed is zouden er dus geen gedupeerden moeten zijn.

0 reacties op "Het doek valt voor de Razer Game Store"