hotness 0
News

Het eind is in zicht voor Sakuna: Of Rice and Ruin

Gepost door

Sakuna: of Rice and Ruin is ontwikkeld door een tweekoppig team onder de naam Edelweiss. Het betreft een actie/simulatie-game en hij staat gepland voor 20 november 2020. De game zal verschijnen op de Nintendo Switch en de Playstation 4. En ik? Ik had er nog nooit van gehoord.

De moedige heldin Sakuna charmeerde journalisten en gamers eerder op E3. Een releasedatum bleef vooralsnog uit maar is nu dan toch bekend. Nal (Director) zegt: “We zijn verheugd mee te delen dat Sakuna wereldwijd uit zal komen in slechts een paar maanden. Zoveel zorg is er in gestoken om Sakuna en haar wereld tot leven te brengen. Vijf jaar geleden was het een droom en door de komst van karakterartiest Ryota Murayama-san en componist Hiroyuki Oshima-san hebben we nu de finishlijn in zicht. We tellen de dagen af tot we Sakuna aan jullie kunnen introduceren met haar vrienden, het plezier en de sereniteit van het cultiveren van rijst. En al de demonen die zij zal moeten verslaan met haar werktuig”.

Dit klinkt apart. Daarom is het altijd fijn dat er beelden zijn, waarop we echt kunnen zien wat ons te wachten staat in deze sidescrolling actiongame met diepe crafting en farming mechanieken.

           

0 reacties op "Het eind is in zicht voor Sakuna: Of Rice and Ruin"