hotness 0
News

Het geduld van God of War: Ragnarok-fans wordt nog even op de proef gesteld

Gepost door

God of War: Ragnarok game komt pas in 2022. Dit maakte Hermen Hulst bekend in dezelfde PlayStation Blog post als waarin een mogelijk release window voor Horizon: Forbidden West werd gegeven.

Via de PlayStation Blog liet Hulst weten dat de beslissing is genomen om God of War: Ragnarok, het vervolg op de in 2018 verschenen God of War-game, uit te stellen. Dit besluit is genomen om ontwikkelaar Santa Monica Studios meer tijd te geven, zodat zij een geweldige game op kunnen leveren. Verder liet het PlayStation Studios-hoofd weten dat God of War: Ragnarok zal verschijnen op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Niet veel later liet Santa Monica Studios via Twitter van zich horen. De Twitter-post brengt dezelfde boodschap. De studio laat weten ontzettend dankbaar te zijn voor het feit dat zoveel mensen staan te popelen om aan de slag te gaan met het nieuwe hoofdstuk van kratos en Atreus. Ook is er een korte toelichting voor de vertraging van de release.

“We blijven gefocust op het leveren van een topkwaliteit game met daarbij de veiligheid en welzijn van ons team, partners en families in ons achterhoofd. Met dit in gedachten hebben we de beslissing genomen om het release window te verschuiven naar 2022.”
 

0 reacties op "Het geduld van God of War: Ragnarok-fans wordt nog even op de proef gesteld"