Het is officieel: Xbox Series X verschijnt in november

Gisteren moesten Microsoft en 343 Industries miljoenen fans teleurstellen toen het bekendmaakte dat Halo: Infinite niet langer een release-titel zal zijn voor Xbox Series X. En hoewel dat natuurlijk spijtig is, is het niet het belangrijkste stukje informatie uit die bekendmaking.

In hun excuses liet men namelijk weten dat enkel het spel is uitgesteld, maar dat de Xbox Series X zoals gepland in november zal komen. Hiermee heeft Microsoft voor het eerst een concretere periode voor de release gegeven dan ''feestdagen 2020''.

Een exacte datum hebben we helaas nog steeds niet, noch weten we hoe goed gevuld de spaarrekening moet zijn, maar op dit moment zijn we blij met alle beetjes informatie. Zo liet de uitgever namelijk ook weten dat het gemis van Halo goed zou worden opgevangen met ''duizenden titels bij launch'' en ruim vijftig games die dit jaar nog moeten verschijnen voor zowel de Xbox One als de Series X. Hierbij werden Dirt 5, Watch_Dogs: Legion, Assassin's Creed: Valhalla, Yakuza: Like a Dragon en Gears Tactics bij naam genoemd. Welke wil jij?

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner