hotness 0
News

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone is uitgesteld

Gepost door

Het nieuwe seizoen voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone is een dag uitgesteld. Het nieuwe seizoen zal beginnen nu aanvangen op 13 augustus (morgen) om zes uur in de ochtend Nederlandse tijd.

De reden voor het uitstellen van het vijfde seizoen is niet bekend. In het gepubliceerde bericht valt enkel te lezen dat spelers een dag langer de tijd hebben om tier honderd te behalen.

In het nieuwe seizoen krijgen spelers de beschikking over een nieuwe operator, genaamd Kitsune. Verder ontvangt de game een aantal nieuwe maps, te weten Echelon (6v6), Zoo (6v6), Drive-In (6v6), Slums (6v6) en Showroom (2v2 en 3v3). Er verschijnen ook een tweetal nieuwe modi, het gaat hier om de Double Agent-modus en de Demolition-modus. Tevens krijgt Zombies Outbreak een nieuwe regio. Deze regio bevindt zich in de woestijn en draagt de naam Collateral.

In Warzone kunnen spelers ook een nieuwe modus verwachten. Het gaat hier om een 50v50-modus, waarin squads het opnemen in een deathmatch. Hierbij zijn ongelimiteerde respawns beschikbaar. Het team dat het eerste tweehonderd punten behaald heeft gewonnen. Deze modus zal onder de naam Clash door het leven gaan.

0 reacties op "Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone is uitgesteld"