hotness 0
News

Het oordeel is geveld: PES 2015 is beter dan FIFA 15

Gepost door

De kogel is door de kerk. In de ogen van de critici is Pro Evolution Soccer 2015 namelijk een betere game dan FIFA 15. Op Metacritic, waar de scores van menig opinieblad en website worden bijgehouden, is namelijk te zien dat het gemiddelde van PES 2015 hoger ligt dan dat van FIFA 15.

Beide games mogen dan wel maar enkele punten van elkaar verwijderd zijn (85 om 82), maar het is opmerkelijk om te zien dat PES na zoveel jaren weer eens de koppositie heeft ingenomen. Na het tijdperk van de PlayStation 2 raakte de serie namelijk in verval en werd er nimmer meer van FIFA gewonnen.

Met PES 2015 wilde Konami de serie meer 'Europees' maken en dit lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen. Met een ontwikkelteam in Engeland ging de ontwikkelaar aan de slag en na het binnenslepen van de titel van Beste sportsgame van de Gamescom 2014 lijkt de ontwikkelaar zich te kunnen opmaken voor meer prijzen.

GameQuarter zelf is momenteel druk bezig met het testen van de footie en hoopt zo spoedig mogelijk een oordeel te vellen. 

0 reacties op "Het oordeel is geveld: PES 2015 is beter dan FIFA 15"