hotness 0
News

Het regent content op EVE Fanfest 2022

Gepost door

EVE Online, de immens populaire science-fiction MMO van CCP, is dermate groot, dat het jaarlijks een evenement organiseert voor diens fans. Hier vertelt het over dingen die zich achter de schermen afspelen, heeft het contact met fans en onthult het natuurlijk nieuwe content voor de game. Eve Fanfest 2022 is nu in volle gang en het nieuws blijft maar komen. Groot nieuws, voor op zowel de korte als de lange termijn.

Het grootste nieuws komt in de vorm van nieuwe uitbreidingen van het verhaal. Quadrants zullen worden omgevormd tot verhalende arcs die over meerdere jaren gaan lopen en de vier NPC Empires meer naar de voorgrond moeten brengen. De eerste van die arcs, draaiend om Caldari, zal ergens eind dit jaar worden afgerond. Arcs moeten zorgen voor een betere binding met het rijk waar spelers mee werken, maar tegelijkertijd zijn ze ook een manieren om betere infrastructuur, Factional Warfare en meer te implementeren.

''EVE maakt zich klaar voor diens derde decennium en de toekomst zag er nooit beter uit,'' vertelt Bergur Finnbagason, de Creative Director van EVE. ''Met arcs bereiden we EVE voor op het volgende hoofdstuk met een constante stroom aan verhaalgedreven content die de acties en keuzes van spelers benadrukt. Veteranen van de Triglavian Invasion kunnen zich allicht herinneren dat de val van Pochven handelsroutes en -ketens door New Eden heen veranderde. De verhalen in arcs kunnen soortgelijke effecten hebben. De aankomende verhalen en evenementen zijn niet beperkt tot veteranen, met meer activiteiten die spoedig komen naar de ervaring voor nieuwe spelers. Zo kunnen alle Capsuleers van EVE's arcs genieten, ongeacht hun skill level.''

Hoewel vooral oude spelers hun tanden in deze content zullen duiken, is CCP nieuwkomers dus niet vergeten. De ervaring voor nieuwe spelers zal verder worden verbeterd, met vooral Spaanstalige spelers die voor groei kunnen zorgen nadat de game die taal later dit jaar zal gaan ondersteunen. Daarnaast kunnen nieuwe spelers in het AIR Career Program duiken om een goede start te krijgen.

Voor de fanatiekste spelers heeft CCP de hulp van Microsoft ingeschakeld om data van EVE: Online rechtstreeks naar Excel te exporteren. En wie EVE écht fanatiek speelt, weet dat dat geen overbodige luxe is.

 

0 reacties op "Het regent content op EVE Fanfest 2022"