Het regent nu beloningen in Grand Theft Auto: Online

Grand Theft Auto V
17 september 2013 (PS3 & 360) 18 november 2014 (PS4 & X1) 14 april 2015 (PC)
Action adventure, Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Wie een mooi stekkie, een dikke bak en de beste wapens wil bemachtigen in Grand Theft Auto: Online, zal zich een slag in de rondte moeten grinden. Want zelfs in deze videogame loont criminaliteit niet (goed).

In een dergelijke omgeving grijpen spelers elke kans aan om hun verdiensten een boost te geven. En daarvan zijn er deze week genoeg. Zo levert Hunting Pack bijvoorbeeld 3X GTA$ én RP op, terwijl Stockpile je beloning verdubbeld. Maar dat is slechts het begin!

Wie de alsmaar terugkerende Freemode Events succesvol voltooit, krijg ook drie keer zoveel beloningen. En wie hetzelfde doet voor alle Mobile Operations, verdient dubbele GTA$ en RP. Daarbovenop komt ook nog eens een beloning van GTA$1.000.000 voor de speler die voor 27 mei tien Daily Objectives voltooit. Je hebt dus, tenminste deze week, niets te makken.

Wie voor 27 mei inlogt kan overigens niet enkel deze beloningen binnen harken, maar krijgt ook automatisch het Jock Cranley Blue Jumpsuit, zodat je jezelf als een ware stuntman kunt uitdossen. En is dit de eerste keer deze maand dat je inlogt? Dan krijg je ook nog een bonus van GTA$500.000! Niet enkel casual spelers profiteren echter. Eenieder die inlogt en een Ammu-Nation inwandelt, krijgt een Firework Launcher en bijbehorende ammunitie van de zaak. Want in deze tijden willen we allemaal wel het licht zien! En als je dan toch bezig bent, kun je ook gratis draaien aan The Lucky Wheel, waar je nu de Bravado Half-Track kunt winnen.

Ben je al tijden aan het sparen? Ook dan kunnen we je gelukkig maken. Er zijn immers allerlei in-game aanbiedingen aangekondigd. Zo zijn de hangars LSIA Hanger A17, LSIA Hangar 1, Fort Zancudo Hangar 3499, Fort Zancudo Hangar 3497 en Fort Zancudo Hangar A2 50% goedkoper dan gebruikelijk en gaat hetzelfde op voor de Modifications & Add-Ons Hangar Style, Lighting, Floor Graphics, Office Furniture en Living Quarters, Workshop. Daarnaast kun je jouw Mobile Operation Center een echt Amerikaans tintje geven met de gratis cosmetische items Stars & Stripes, Eagle Claw, Eagle Claw Flag en Fighting Freedom.

Nu we het toch over voertuigen hebben: ook daar vliegen de prijsknallers je om de oren. Mis de volgende aanbiedingen dus niet:

•    Truffade Thrax – 40% korting
•    Declasse Scramjet – 40% korting
•    TM-02 Khanjali – 40% korting
•    Alle luxejachten – 40% korting
•    BF Ramp Buggy – 50% korting
•    Mammoth Patriot Stretch – 50% korting
•    Buckingham Akula – 50% korting
•    Volatol – 50% korting

Zeggen dat Rockstar ons deze week een hoop geeft om naar uit te kijken, is een understatement. Maar we zijn nog niet helemaal klaar. Twitch Prime-leden die hun profiel koppelen aan de Rockstar Social Club, krijgen namelijk nóg eens GTA$200.000 als ze voor 27 mei inloggen. Daarnaast krijg je jouw geld terug voor Pixel Pete’s Arcade in Paleto Bay, 80% korting op het Mammoth Tula-watervliegtuig en 60% korting op de Grotti Furia-supercar.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner