Het tweede seizoen van MyTEAM gaat van start in NBA 2K21...mét een speciale code

Terwijl het basketbal-seizoen 2019-2020 in het echte leven zojuist geëindigd is, wordt het tijd om het volgende evenement van start te laten gaan in de virtuele wereld. Dat is geen verrassing. De vraag was enkel was dat seizoen zou bevatten.

Een persmail en een trailer geven hier antwoord op: Triple Threats. Neem het in 3v3's op tegen de beste spelers en met speciale regels. Pas je eigen team aan om de unieke obstakels te overwinnen en ook in dit seizoen als winnaar uit de bus te komen. Triple Threat zal Spotlight Challenges domineren en wie ze allemaal overwint krijgt een nieuwe speler voor MyTEAM: Diamond Rafer Alston.

Voor fanatieke spelers zijn wat veranderingen doorgevoerd. Zo kun je elk weekend extra veel XP krijgen, zijn er meer agenda´s en meer beloningen om naar uit te kijken. Hiernaast is er een nieuwe Signature Challenge van Vince Carter, waarin je zijn iconische match tegen de Raptors uit 2006 na kunt spelen. Deze challenge kun je echter slechts tijdelijk spelen en enkel als je de code VINCE-CARTER-GAME-WINNER voor 28 november invult in de kleedkamers.

 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner