Het verhaal staat centraal in een eventueel vervolg op Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn 2
TBC
niet beschikbaar
nee
PlayStation 4

Sony en Guerilla Games hebben met nog geen woord gerept over een vervolg op Horizon: Zero Dawn. Gezien het succes van de game is een nieuw deel echter een inkoppertje. En bij Guerilla Games denken ze daar hetzelfde over.

Enkele medewerkers van de Nederlandse ontwikkelaar spraken dan ook erg openhartig over hun wensen voor dat vervolg in een interview met GameInformer, waarvan nu enkele delen online zijn verschenen. Zo valt op WCCFtech te lezen dat Narrative Director John Gonzalez al een duidelijke focus voor het verhaal van de game heeft.

''We zijn absoluut overrompeld door de reactie van spelers op het verhaal en hun emotionele connectie met Aloy. Mocht het tot een vervolg komen, dan is onze eerste prioriteit die connectie eer aan doen door onze uiterste best te doen om een verhaal te maken dat net zo aanslaat.

We voelen ons verplicht om de tijd die spelers in Horizon: Zero Dawn  hebben gestoken te honoreren. Het laatste wat we willen is de mensen die de game zo passioneel gesteund hebben teleurstellen''

Bron: WCCF Tech

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner