Hitman: Absolution vandaag met 50% korting op PSN

Hitman: Absolution
20/11/2012
Action, Stealth
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Vanaf vandaag en nog tot morgenavond 23.59u is de topper Hitman: Absolution voor PS3 op PSN te downloaden aan 50%.  PlayStation is deze laatste maand druk in de weer geweest om haar gamers eens goed in de watten te leggen voor Kerstmis met de “12 deals of Christmas”. De aanbieding voor de Hitman-game is de voorlaatste in het rijtje.

PS3-gamers vinden vanaf vandaag en nog tot morgenavond laat de topgame Hitman: Absolution aan 50% in PSN. Het spel kan je nu tijdelijk kopen voor een luttele €29,99. PlayStation Plus-leden betalen zelfs nog minder en kunnen de game aanschaffen voor slechts €25,49.

De elfde deal in PlayStations “12 Deals of Christmas” biedt een unieke kans aan would-be huurmoordenaars om deze stealth action game op te pikken. Hitman: Absolution is het vijfde deel in de Hitman-saga, waarin je als de kale huurmoordenaar Agent 47 professionele hits uitvoert. Hoe je je doelwit juist om zeep brengt, ligt volledig aan jou: met een sluipschuttergeweer, met akimbo pistolen, met een wurgdraad, of volledig “per ongeluk”.  De game werd zodanig ontwikkeld dat zowel nieuwkomers als veteranen hun gading vinden.

Verwacht wordt dat de twaalfde aanbieding in de serie kerstdeals een nog grotere topper zal zijn dan de voorgaande games. Hieronder bevonden zich onder andere al: The Unfinished Swan, Journey, Need for Speed: Most Wanted, Sleeping Dogs en Battlefield 3. Het wordt uitkijken naar morgen of overmorgen om de laatste deal te ontdekken.

 

Bron: PlayStation.Blog

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner