hotness 0
News

Hoe meer je koopt, hoe hoger je korting in de Bethesda End of Year Sale

Gepost door

2019 is, laten we even heel eerlijk zijn, geen goed jaar geweest voor Bethesda. Fallout 76 zorgde voor de ene na de andere hoofdpijn, die ervoor gezorgd heeft dat menig gamer zich tegen de uitgever heeft gekeerd. Maar juist dankzij de Fallout-serie, evenals dingen als The Elder Scrolls en DOOM is het nog altijd een populair bedrijf.

Het zal dan ook niemand verbazen dat merchandise van diezelfde series als warme broodjes over de toonbank gaat. En dan is het mooi als je iets kan besparen. Bethesda heeft daarom nu een End of Year Sale georganiseerd, waarin je meer korting krijgt wanneer je meer spendeert. Wie voor Kerst voor minimaal $50 bestelt, krijgt 15% korting. Ga je over de $100 heen? Dan loopt dat op tot 25%. Uitzonderingen zijn videogames en pre-sale-producten. Dus leef je uit!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bethesda, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Hoe meer je koopt, hoe hoger je korting in de Bethesda End of Year Sale"