hotness 0
News

Hoe ziet de toekomst van Titanfall eruit? Respawn onthult zijn plannen

Gepost door

Titanfall zal in de komende weken en maanden vooral gratis kleinere updates en bugfixes krijgen om spelers te blijven boeien. De game director van Respawn, Steve Fukuda, heeft bekendgemaakt hoe de roadmap voor deze robotische FPS eruitziet. Deze plannen moeten ervoor zorgen dat de servers vol blijven.

Steve Fukuda, game director bij Respawn, lijkt het alvast goed te menen met Titanfall-eigenaars. Het is dan ook zijn doel om spelers en de FPS goed te ondersteunen in de komende weken/maanden.

Volgens Fukuda willen Titanfall-bezitters in eerste instantie geen nieuwe features, maar wel tweaks en fixes voor wat er nu al is. Als voorbeelden worden aangehaald: meer punten voor aanvallers tijdens Hardpoint-rondes, weapon balance tweaks voor de Titan 44mm en Quad Rocket, en verbeterde matchmaking.

Er zitten ook heel wat “convenience features” in de pijplijn voor Titanfall. Een volgende update zou “Party Colours” introduceren, waardoor je je vrienden makkelijker in-game en in de lobby kunt herkennen. Daarnaast zou je binnenkort je loadouts zelf een naam kunnen geven en loadouts aan gamemodi kunnen verbinden.

Natuurlijk zit er ook meer uitgebreide nieuwe content aan te komen voor Titanfall. Die komt er in de vorm van extra Burn Cards, emblemen voor je Titan en map packs. Die eerste twee zouden overigens gratis zijn voor iedereen.

0 reacties op "Hoe ziet de toekomst van Titanfall eruit? Respawn onthult zijn plannen"