hotness 0
News

Horizon: Forbidden West wordt over het algemeen positief ontvangen

Gepost door

Sony's PlayStation exclusive Horizon: Forbidden West is pas over enkele dagen beschikbaar, maar sinds vandaag verschijnen de eerste recensies al online. Een mooi moment dus om alvast de balans op te maken van de cross-gen titel. Nadat voorganger Horizon: Zero Dawn een schot in de roos bleek voor Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games, is het de vraag of dit tweede deel ook zo kan imponeren.

Momenteel scoort de action-RPG van de Nederlandse ontwikkelaar een gemiddelde score van 89 uit 100, wat zeker verdienstelijk te noemen is. Veertien van de 92 reviews hebben een perfecte score gegeven, waarna 52 reviews een score van 90 of hoger op de game plakten. In totaal zijn er maar vier reviews die serieuze kanttekeningen plaatsen bij de game.

AusGamers meent dat de game soms lomp en ongefocust overkomt, terwijl Stevivor de voice-acting bewondert, maar zich tegelijkertijd ergert aan de hoeveelheid dialogen. De side-quests zouden geweldig zijn, maar tegelijkertijd te simpel. Gamer.no trekt een harde conclusie: Horizon: Forbidden West overtreft op nagenoeg geen enkel vlak zijn voorganger.

Maar laten we afsluiten met een positieve noot. VGC geeft aan dat het een meer dan geweldige game is wanneer je de tijd neemt om de wereld te ontdekken. Game Informer vindt dat Guerrilla Games de lat hoger heeft weten te leggen en IGN prijst het character design van het spel.

GameQuarter is druk bezig om de gigantische wereld te verkennen en komt binnenkort met een uitgebreid oordeel.

0 reacties op "Horizon: Forbidden West wordt over het algemeen positief ontvangen"